Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление на пепелника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гледах, гледах днес на моята не видях ни букси ни гнезда, колега да не би на твоята да са слагани допълнително
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
      Гледах, гледах днес на моята не видях ни букси ни гнезда, колега да не би на твоята да са слагани допълнително
      Има осветление колега. Както обясни колегата - сваляш пепелника; отдолу се вижда едно винтче - развиваш го; изваждаш цялата основа на пепелника и от страната на подлакътника ще видиш една малка крушка със зелен шлаух на нея. Може и да я няма крушката ако е махана. Безцокълна 1,2W е.
      sigpic
      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
        Има осветление колега. Както обясни колегата - сваляш пепелника; отдолу се вижда едно винтче - развиваш го; изваждаш цялата основа на пепелника и от страната на подлакътника ще видиш една малка крушка със зелен шлаух на нея. Може и да я няма крушката ако е махана. Безцокълна 1,2W е.
        За пепелника ясно дори днес си смених крушката не че го ползвам но да си свети.
        Имах предвид за осветлението в краката за което говори колегата andro88

Comment

МММ да това и според мен е екстра сложена допълнително. Аз също нямам в краката осветление.
          sigpic
          Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
          АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Това очевидно не е екстра а нещо супер необходимо.
            Я си представете как една блондинка би карала този автомобил ако не вижда педалите.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
              Има и на двете места. Утре по светло ще ги снимам и ще ги кача тука , за да видите
              Колега без да е нахално какво стана със снимките, че ме запали, винаги ми е харесвало осветление в краката на кола.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
              Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
              FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Ето го. Фабрично е не е дослагвано. Снимах само това в пасажерските крака. Другото е под кората над педалите . Видях го като сменяха помпата на педала на съединителя. Сутринта беше студено и не ми се разглобяваше. Нека се постопли и нея ще кача.
                Лягаш по гръб и гледаш нагоре към жабката и - воала. Куплунга е вътре
                Attached Files
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Странно, че 166 няма осветление, щом при 164 и Ланча Капа си има...
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    Странно, че 166 няма осветление, щом при 164 и Ланча Капа си има...
                    Я го. Има си. Само не знам защо няма плафон свързан.Дайте акъл
                    Last edited by andro88; d.m.y г., 11:31.
                    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Прав е колегата точно под жабката го има този отвор, а буксата най-вероятно е зад кората. В най-скоро време когато имам време ще разглобя да огледам по добре. Остава да измислим какви подходящи плафони да сложим, от морга може да се намери нещо с подходящи размери.
                      Извинявам се че малко извън темата но някой знае ли как се сваля кората над педалите, защото като гледам ми се струва че е занитена

Comment

Има два винта отпред почти челно и едни пластмасови големи шайби отдолу на винт.
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

На GTV са същите плафончетата, както и отвора в кората:

Вече за буксите не знам дали са същите.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            На GTV са същите плафончетата, както и отвора в кората:

Вече за буксите не знам дали са същите.
                            Абе това адски ми прилича на лампите в корите на врватите на наще 166-ци. Или греша?
                            Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!

Comment

Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщение
                              Абе това адски ми прилича на лампите в корите на врватите на наще 166-ци. Или греша?
                              Възможно е. При GTV в корите на вратите и в краката на пасажерите са абсолютно еднакви плафони. Предполагам, че доста други италианки ще са точно с такива плафони.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Сега жената е с колата на работа и няма как да се пъхна отдол (под колата имам предвид) и да проверя дали имам тази заготовка, ако да вадя една лампа от вратата и пробвам, ако всичко съвпадне-букси, форма и работи коректно, прсто отивам до първата морга взимам две такива лампи и после ще карам само на отворена врата, за да ми свети в краката

Comment

Working...
                                X